Shop bier online

Bier is niet alleen te koop in de slijterij of supermarkt. Je kunt het ook gemakkelijk bestellen vanuit je luie stoel.

Bierconsumptie onder verschillende leeftijden

Bier wordt al heel lang gedronken. In de middeleeuwen dronken zelfs kleine kinderen het omdat het simpelweg veiliger was dan water drinken. Er zat niet zoveel alcohol in het bier in die tijd door het gebruik van andere graansoorten. Tegenwoordig wordt bier door veel uiteenlopende leeftijden gedronken. De minimumleeftijd is op het moment 16 jaar. Per 1 januari gaat deze leeftijd omhoog naar 18 jaar. Je moet dan dus 18 jaar of ouder zijn om alcohol te kopen, consumeren of bij te hebben.

Bier kopen op het internet

Steeds meer producten worden gekocht via het internet. Het is gemakkelijk, veilig en overzichtelijk. Je hoeft er bovendien je huis niet voor te verlaten. Als je graag bier drinkt, is dit de ideale oplossing. Dus waarom niet bier bestellen op het internet? Er zijn verschillende mogelijkheden hiervoor. Je kunt online kratten bier bestellen, van je favoriete biermerk. Deze kratten worden dan gewoon bij jou aan de deur afgeleverd. De meeste webshops verkopen vrijwel alle biersoorten.

Biertaps online kopen

Maar je kunt ook kiezen voor een complete tap te kopen. Zo heb je bijvoorbeeld Beertower hervulbare tafeltapjes. Dit zijn hervulbare taps die je aan de bovenkant moet vullen met bier, en vervolgens het er aan de onderkant er weer uit tapt. Voor de meer professionele bierdrinker is er de Beertender. Dit is een kleine biertap voor een lekker gekoeld biertje Geschikt voor kleine vatjes die je gewoon in de supermarkt kunt kopen. Philips heeft ook een thuistap-model genaamd Perfect Draft. Er zijn ook nog grotere taps, voor de grootverbruikers. Je kunt kiezen uit een droogkoeler of een waterbadkoeler. Geef je een feestje of wil je een permanente bar bouwen? Dan kun je ook een compleet biertap systeem bestellen.

Wil je een biertap bestellen? Op deze manier kun je altijd van een lekker koud glaasje bier genieten. Kijk voor het bestellen van je eigen professionele biertap op www.biertap-shop.nl!