Bierpakketten

Wil je iemand een leuk cadeau geven? Geef dan eens een bierpakket cadeau! Voor de echte bierliefhebbers is er niks leukers dan het uitproberen van verschillende bieren. Deze pakketten zijn speciaal door de speciale bieren, maar meestal worden deze pakketten ook nog eens erg mooi verpakt en zitten er leuke glazen, openers of gadgets bij. Dit maakt het geven en het ontvangen van een bierpakket erg leuk! Bierpakketten worden net als wijncadeau pakketten (tip: wijnpakket geschenk) steeds populairder. En dat is niet voor niks. Er is enorm veel variatie mogelijk met een bierpakket en wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Bier kerstpakketten

Er zijn verschillende kerstpakketten aanbieders, zoals bijvoorbeeld Kerstpakketten stop, die bierpakketten in hun assortiment hebben. Je krijgt dan dus echt een feestelijke emmer vol drinkplezier! Deze pakketten zijn namelijk verpakt in mooie emmers, kisten en coolers en zijn allemaal rijk gevuld met heerlijke bieren, glazen en meestal wel een lekkere worst, kaas of andere hartige versnaperingen.

Thema bier pakketten

De meeste pakketten hebben een bepaald thema die bestaan uit een brede selectie speciaalbieren. Je hebt bijvoorbeeld bierpakketten die bestaan uit bier van een bepaald merk. Denk bijvoorbeeld aan een pakket dat bestaat uit verschillende Amstel bieren. Er zijn ook bierpakketten die bestaan uit alleen maar donkere bieren, of juist uit witbier. Voor iedere bierliefhebber bestaat er wel een geschikt bier kerstpakket! Er bestaan zelfs alcoholvrije bierpakketten, ideaal voor de bierliefhebbers die door bepaalde omstandigheden geen alcohol mogen drinken!

Biologisch bier

Lekker en verantwoord! Waarom is het biologisch? Nou, de hop, gerst, tarwe, rogge en spelt worden allemaal biologisch geteeld, zonder het gebruik van milieubelastende bestrijdingsmiddelen. Alle grondstoffen komen van biologische boeren uit de omgeving. Dit zorgt voor werkgelegenheid en een gegarandeerde afzetmarkt voor de plaatselijke boeren. Daarnaast zorgt dit ervoor dat er veel minder transport nodig heeft. De Gulpener Bierbrouwerij is de eerste bierbrouwerij die hiervoor gekozen heeft en daarmee dus een steentje bijdraagt aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Artikelen

Voetbal en bier

Categorie: Bierpakketten / 11-03-2016 09:27

Voetbal en bier staat garant voor plezier! Dat weten de grote bier merken zoals Bavaria, Grolsch en Jupiler ook. Tijdens het WK in 2010 bracht Jupiler het Jup Holland Jup t-shirt en werd daarmee de officiële sponsor van het Oranje team. Deze ...

Lees meer...

Bierproducten

Categorie: Bierpakketten / 11-03-2016 09:28

Op Bieratlas.nl vind je een groot aanbod van allerlei leuke, handige, interessante en grappige producten die allemaal met bier te maken hebben! Natuurlijk erg leuk om zelf te hebben, maar ook om cadeau te geven! De producten die je hier kunt vinde...

Lees meer...