Voetbal en bier

Geplaatst op: 11-03-2016

Voetbal en bier staat garant voor plezier! Dat weten de grote bier merken zoals Bavaria, Grolsch en Jupiler ook. Tijdens het WK in 2010 bracht Jupiler het Jup Holland Jup t-shirt en werd daarmee de officiële sponsor van het Oranje team. Deze t-shirts kregen de supporters bij aankoop van een krat Jupiler. Steun jij tijdens het wereldkampioenschap of Europees kampioenschap ook altijd het Nederlandse elftal en wordt hierbij standaard een biertje gedronken? Dan ontdek je hier bij welk biertje jij een extra ontvangt in deze tijden.

Hoedje met bier

Er bestaat zelfs een cowboy hoed waardoor je met je handen vrij kunt feesten, met toch een biertje in de buurt hebt. In de hoed zitten namelijk zes gaten waarin je bierglazen kunt plaatsen! Met deze cowboy hoed haal je heel gemakkelijk een biertje voor je vrienden, zonder te knoeien!

Bavaria's Dutchy Dress

Wie kent het oranje “Bavaria jurkje” niet? Tijdens het WK in 2010 kreeg je zo'n jurkje bij de aanschaf van Bavaria bier. Dit jurkje was ontworpen door het bekende merk Supertrash. Het jurkje zorgde voor een hoop ophef omdat veel vrouwen zich in het jurkje hesen en zodoende reclame maakten voor de Nederlandse brouwer. Een aantal dames werden zelfs opgepakt en konden pas na het betalen van een borgsom van €1.000 naar huis. Deze borgsom werd echter wel betaald door Bavaria zelf! Doordat de hoofdsponsor Bavaria aanklaagde werd de Dutchy Dress wereldnieuws. Een erg geslaagde actie van Bavaria dus!

V-dress

Na het succes van de Dutchy dress bracht Bavaria tijdens het EK de V-dress. Het v-gebaar staat bekend als het internationale vredesteken, maar nu ook voor victory. Er zijn ruim 300.000 V-dresses verkocht en is daarom bijna net zo'n hit als de Dutchy Dress!